8 Haziran 2014 Pazar

3D Şehirde Araba Sürme

      Üç boyutlu araba sürme oyunları arasında favori olan 3D araba sürme oyunu en çok oynanan araba sürme oyunudur. 3D simülasyonu türünde tasarlanmış olan bu oyun oyun severler tarafından büyük ilgi görmektedir. Her ne kadar daha önce hazırlanmış araba oyunlarının altyapısına sahip olsa da bu oyunu diğerlerinden ayıran en büyük özellik oyunda geçen yerleşim yerleri ve haritaların çok geniş olmasıdır.


     Bir başka özelliği simülasyon olarak oynayabildiğiniz gibi dış görünümden de oynayabilmektesiniz. Bu oyunda isterseniz Arcade modunda sert sürüşler de yapabilmektesiniz. 3D şehirde araba sürme oyununda ünlü markaların spor araba modelleri kullanılmıştır. Ayrıca offroad ve dağa tırmanmak için kullanılan 4x4 araba modelleri ile bir adette tır bulunmaktadır.


     Virajlar dik yokuşlar ve geniş yollara sahip olan oyun haritasında hem büyük bir şehirde araba sürmenin keyfine varacak hem de zevkli vakit geçirebileceksiniz.  Oyun son derece gerçekçi tasarlanmıştır.  Seçtiğiniz araç ile ilgili teknik donanım ve yazılımları değiştirme imkanınız bulunmaktadır. Süspansiyon değişikliklerini görebilmekte hız göstergesini kapatıp açabilmektesiniz.


      3D araba sürme oyunu yüklendikten sonra arabanızı seçerek “START” düğmesine basacaksınız. Arabanızla ok işareti ile ilerleyecek klavyenin yön tuşlarıyla gideceğiniz bölgeleri tayin edeceksiniz.  Oyun içerisinde sizlere verilen görevleri yerine getirerek puan kazanmanız gerekmektedir. Oyun tamamen şehir içerisinde geçmektedir. Aracınızla şehri dolaşıp size verilen görevleri yerine getiriyorsunuz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder