28 Mayıs 2014 Çarşamba

Happy Wheels

Happy Wheels Oyna
MECERAYA HAZIR MISIN?

Denge oyunları arasında yer alan Happy Wheels oyunu kısa süre içerisinde çocuklar tarafından çok beğenildi. Peki, bu beğeninin asıl kaynağı nedir diye oyunu biraz incelemek istedik. Happy Wheels 2 ve Happy Wheels 3 sürümlerinin de çocuklar tarafından en çok oynanan oyunlar listesine alınması bir tesadüf değildir herhalde. Oyun dört farklı karakter tarafından oynatılabilir. Bunlardan birincisi olan sakat arabasındaki amca tekerlekli sandalyeye mahkûm bir insandır. Onu bu macerada zorlu parkurlardan geçirerek evine ulaştırmak senin elinde!

İkinci karakterimiz olan tekerlekli ginger’i ile güvenli görevlisidir. Ginger denge ile sürülen bir kaykay statüsünde olduğundan dolayı maceralarda size dezavantaj sağlayabilir. Üçüncü karakterimize baktığımızda ise bir baba ve oğul görüyoruz. Alışverişten dönen baba ve oğlu kendilerini bir anda böyle bir maceranın içinde buluyorlar. Happy Wheels oyunu amaç olarak sadece parkurları başarılı bir şekilde sonlandırmaktan ibaret değil, aynı zamanda hayatta kalma mücadelesi de gerçekleştirmeniz gerekmektedir.


HADİ OYUNA BAŞLAYALIM

Şimdi Happy Wheels oyunu başlangıç ekranında çıkan dört farklı karakterden birini seçerek bu zorlu etaba hazırlanmasını sağlayın. Ardından oyun otomatik olarak başlayacaktır. İlk etaptaki zorlu yokuşları çıkabilmeniz için hız kazanmanız gerekmektedir. Bunun içinse ilk aşağı eğimli yokuşlarda hızınızı arttırabilirsiniz.

Karakterinizi sürekli olarak dik tutmanız gerekmektedir. Unutmayın her kazada bir yara alıyor ve ölüme biraz daha yaklaşıyor. Happy Wheel 2 oyununda da aynı amaçlar olsa da parkur açısından zenginleştirilmiş, karakter bakımından da oldukça çeşitli seçenekler bizleri karşılıyor. Yeni çıkacağı duyumları kulağımıza gelen Happy Wheel 3 oyununda bakalım bizleri hangi sürprizler bekliyor olacak!

HER ŞEY HAZIR OYUN BAŞLASIN

Oyuna başlamak için karakterinizi seçtiniz ve artık gitmek için hazırsınız. Sizlere yardımcı olacak klavye tuşları sadece yön tuşlarından oluşmaktadır. Aracın dengesini sağlamak için Yukarı ve Aşağı tuşları kullanabilirsiniz. Hızlanmak, fren yapmak içinse sağ sol tuşlarını tercih edebilirsiniz. Happy Wheels oyunu oynamak içte bu kadar kolay ve eğlencelidir.

Happy Wheels oyununu oynamak için tıklayın. 

1 yorum: