31 Temmuz 2013 Çarşamba

3D Kobra Helikopteri

Ziyaretçilerimiz tarafından sevilen Helikopter simülasyon oyunu olan 3D Kobra Helikopteri ismi ilie nitelendirdiğimiz Unity 3D oyununda bir savaşçı pilotu kontrol ederek görevden göreve koşturmalısınız. Yer yüzünde bulunan ordunun düzenlemiş olduğu saldırı helikopteri olan Kobra model savaş helikopteri ile her bir görevin daha da zor olduğunu anlayacaksınız. Oyunu oynamaya başladığınızda düşmanların saldırısından helikoptere zarar getirmemelisiniz. Görev esnasında Kobra Helikopterini en iyi şekilde yönetmelisiniz.


30 Temmuz 2013 Salı

3D Usta Okçu

3D Oyuncu'ya yeni eklemiş olduğumuz 3D Usta Okçu oyunu tamamen insanların beğenerek izlemiş olduğu Yüzükler Efendisi filmine benzetilmiştir. Yüzükler Efendisi filmindeki gibi yeşil dev, ork ve büyük yaratıkların yer alacağı oyunda krallığa ait savunmaya gerekecek alan her zaman değişiklik yaratabilir. Yeri geldiğinde bir şatoyu veya ormanı koruyacağınız Unity 3D alt yapısıyla çalışan bu muhteşem oyundan elde edeceğiniz ganimetlerin sayesinde yay ve ok size gireceğiniz savaşlarda yardımcı olabilecek. Buun için diğer araçlardan da satn alabilirsiniz. Oyunda hiçbir yaratığın şatonun kapısını kırmasına izin vermemelisiniz. Nişancılık yeteneğinizin yanında stratejinizin de iyi olması gereken oyunda tüm bölümleri tamamlamalısınız.


12 Temmuz 2013 Cuma

3D Ben 10 Psyphon - 3D Ben 10 Oyunları

3D Ben Oyunları arasına yeni eklenen 3D Ben 10 Psyphon oyununda Omnitrix'i karakterini yöneterek Ben 10'u farklı canavarlara dönüştürebilir ve dev yaratıklara karşı savaştırabilirsiniz.
Oyunun başından beri uzaylılarla savaştığımız için Ben 10 oyunlarını seven birçok ziyaretçimiz var ve elimizden geldiğince 3D Oyuncu ekibi olarak yeni 3D Ben 10 oyunlarını sizlerle paylaşmaya özen gösteriyoruz. Psyphon Dönüşü gibi benzer isimli oyunlarla da karşımıza çıkan Ben 10 Omnitrix Unity 3D alt yapısı ile dikkat çekiyor. Unity ile hazırlanan bu muhteşem ve geniş kapsamlı oyunda sizleri kendine bağlayacak. Oyunda birçok gezegene ışınlanarak takım arkadaşınız Rook ile birlikte uzaylı canavarlara karşı savaşacaksınız. Savaştıktan sonra topladığınız özel nesneler sayesinde savaşçılarınızı geliştirebilir ve yeni Omnitrix karakterlerini ortaya çıkartabilirsiniz.