17 Ağustos 2013 Cumartesi

3D Tır Park Etme 2

Sitemizin en çok oynanan popüler 3D Araba oyunlarından bir tanesi olan 3D Tır Park Etme oyununun devamında daha güçlü motora sahip uzun burunlu Amerikan model tır ile yola devam edeceksiniz. Yine dar yollarda tır ile ilerlemeye çalışırken aynı zamanda park etmesi zor yerlere dorse ile uygun şekilde park etmeye çalışacaksınız. Serinin ikinci oyunu olan 3D Tır Park Etme 2 oyununu oynamaya ne dersiniz?


3D Canavar Kamyon 3

Serinin üçüncü oyunu olan 3D Canavar Kamyon 3 yine Unity 3D tabanlı olarak yapılmıştır. Sitemizde bulunan en güzel ve kaliteli araba oyunlarından bir tanesidir. Oyunda çok fazla efekt ve detay yer alıyor. Görsel açıdan çok başarılı özelliklerle donatılan 3D Canavar Kamyon 3 oyunu oynanış açısından da tatmin edici özelliklere sahiptir.


3D Ayı Saldırısı

3D Macera Oyunları kategorisinin arasında yer verdiğimiz 3D Ayı Saldırısı oyununda, vahşi ayının hayatta kalabilmesi için insanları yakalayıp onlar ile beslenmesini sağlamalısınız. Oyunda ne kadar çok insanla beslenirse o kadar uzun yaşayabilecek olan ayının ayrıca dışkılamasını da sizin sağlamanız gerekiyor




1 Ağustos 2013 Perşembe

3D Uçan Araba

Eğlenceli bir oyun olan 3D Uçan Araba oyununda, istediğiniz tarzdaki hayal ürünü olan arabalarla dolu bir şehrin yoğun trafiğinde aksiyon dolu dakikalarla karşılaşacaksınız. Uçan arabalarla dolu bir şehirde ve trafiğin çok yoğun olduğu bir saatte ters yönden giderek kaza yapmadan ilerlemelisiniz. İyi bir sürücü olmak için çok hızlı hamlelere ve kontrolünü sağlam yapabileceğiniz bir direksiyon yeteneğine ihtiyacınız var.


31 Temmuz 2013 Çarşamba

3D Kobra Helikopteri

Ziyaretçilerimiz tarafından sevilen Helikopter simülasyon oyunu olan 3D Kobra Helikopteri ismi ilie nitelendirdiğimiz Unity 3D oyununda bir savaşçı pilotu kontrol ederek görevden göreve koşturmalısınız. Yer yüzünde bulunan ordunun düzenlemiş olduğu saldırı helikopteri olan Kobra model savaş helikopteri ile her bir görevin daha da zor olduğunu anlayacaksınız. Oyunu oynamaya başladığınızda düşmanların saldırısından helikoptere zarar getirmemelisiniz. Görev esnasında Kobra Helikopterini en iyi şekilde yönetmelisiniz.


30 Temmuz 2013 Salı

3D Usta Okçu

3D Oyuncu'ya yeni eklemiş olduğumuz 3D Usta Okçu oyunu tamamen insanların beğenerek izlemiş olduğu Yüzükler Efendisi filmine benzetilmiştir. Yüzükler Efendisi filmindeki gibi yeşil dev, ork ve büyük yaratıkların yer alacağı oyunda krallığa ait savunmaya gerekecek alan her zaman değişiklik yaratabilir. Yeri geldiğinde bir şatoyu veya ormanı koruyacağınız Unity 3D alt yapısıyla çalışan bu muhteşem oyundan elde edeceğiniz ganimetlerin sayesinde yay ve ok size gireceğiniz savaşlarda yardımcı olabilecek. Buun için diğer araçlardan da satn alabilirsiniz. Oyunda hiçbir yaratığın şatonun kapısını kırmasına izin vermemelisiniz. Nişancılık yeteneğinizin yanında stratejinizin de iyi olması gereken oyunda tüm bölümleri tamamlamalısınız.


12 Temmuz 2013 Cuma

3D Ben 10 Psyphon - 3D Ben 10 Oyunları

3D Ben Oyunları arasına yeni eklenen 3D Ben 10 Psyphon oyununda Omnitrix'i karakterini yöneterek Ben 10'u farklı canavarlara dönüştürebilir ve dev yaratıklara karşı savaştırabilirsiniz.
Oyunun başından beri uzaylılarla savaştığımız için Ben 10 oyunlarını seven birçok ziyaretçimiz var ve elimizden geldiğince 3D Oyuncu ekibi olarak yeni 3D Ben 10 oyunlarını sizlerle paylaşmaya özen gösteriyoruz. Psyphon Dönüşü gibi benzer isimli oyunlarla da karşımıza çıkan Ben 10 Omnitrix Unity 3D alt yapısı ile dikkat çekiyor. Unity ile hazırlanan bu muhteşem ve geniş kapsamlı oyunda sizleri kendine bağlayacak. Oyunda birçok gezegene ışınlanarak takım arkadaşınız Rook ile birlikte uzaylı canavarlara karşı savaşacaksınız. Savaştıktan sonra topladığınız özel nesneler sayesinde savaşçılarınızı geliştirebilir ve yeni Omnitrix karakterlerini ortaya çıkartabilirsiniz.






30 Haziran 2013 Pazar

3D Çılgın Kamyon

Bizim verdiğimiz isim 3D Çılgın Kamyon orjinal ismi ile (Absotruckinlutely!) oyunu isminden de belli olduğu gibi çılgın bir oyun. 4x4 Canavar Kamyon olarak bilinen Monster Truck ile karşınıza çıkacak olan bütün engelleri aşarak parkuru tamamlamak için elinizden geleni yapmalısınız. Parkuru tamamlayabilmek için bitiş çizgisine ulaşmanız gerekiyor. Bitiş çizgisine ulaşmak o kadar da kolay değil. Zorlu bir 3D Araba oyunu sizleri bekliyor. Oynamaya ne dersiniz

19 Haziran 2013 Çarşamba

3D Uçaklar (Planes)

Her çocuğun ve yetişkin insanlarında severek izlediği Arabalar (Cars) filmi Disney'in sponsorluğunda bu sefer tamamen arabalar filminin aynı hikayesini andıran Uçaklar (Planet) filmi ile dizi severler karşı karşıya. Tahminen Ağustos aylarında vizyona girmesi düşünülen Uçaklar filminin oyununu biz 3D Oyuncu ekibi olarak size sunuyoruz. Siz oyun oynamayı sevenlere sunmuş  olduğumuz 3D Uçaklar oyununu oynayabilmek için bir an önce web sitemizi ziyaret edin.


3D Uçaklar oyunu ekranlarınıza yüklendiğinde ana giriş menüsünden ilk önce NEW GAME butonuna tıklayıp ardından SELECT A GAME MODE isimli bölümden uçak süreceğiniz oyun modunu seçmelisiniz. Oyunda SKIPPER'S TRAINING COURSE ve WINGS AROUND THE GLOBE - QUALIFYING ROUND olmak üzere iki tane oyun modu bulunuyor. Öncelikle eğitim modunu tamamlamanız gereken oyunda daha sonra Dusty ile gereçk şampiyonaya başlayıp gerçek uçak yarışlarına start vereceksiniz. Oyunumuzda eğitim aşamasındayken sizi yönlendiren ok işaretleriyle havada bir parkuru çizmelisiniz. Oyunda yaptığınız özel akrobasi hareketleri ve kırdığınız rekorlar ile kupa almayı hak kazanabilirsiniz. Manevralar yapmanıza olanak sağlayan X ve C tuşu ile oyunda Dusty'i yönlendirirken daha hızlı dönüşler yapabilirsiniz. Bunun dışında oyunda ilerlerken topladığınız yıldızlar size puan kazandıracaktır. Hiçbir yıldızı kaçırmadığınız taktirde çok yüksek puan ile görevi tamamlayabilirsiniz.