17 Ağustos 2013 Cumartesi

3D Tır Park Etme 2

Sitemizin en çok oynanan popüler 3D Araba oyunlarından bir tanesi olan 3D Tır Park Etme oyununun devamında daha güçlü motora sahip uzun burunlu Amerikan model tır ile yola devam edeceksiniz. Yine dar yollarda tır ile ilerlemeye çalışırken aynı zamanda park etmesi zor yerlere dorse ile uygun şekilde park etmeye çalışacaksınız. Serinin ikinci oyunu olan 3D Tır Park Etme 2 oyununu oynamaya ne dersiniz?


3D Canavar Kamyon 3

Serinin üçüncü oyunu olan 3D Canavar Kamyon 3 yine Unity 3D tabanlı olarak yapılmıştır. Sitemizde bulunan en güzel ve kaliteli araba oyunlarından bir tanesidir. Oyunda çok fazla efekt ve detay yer alıyor. Görsel açıdan çok başarılı özelliklerle donatılan 3D Canavar Kamyon 3 oyunu oynanış açısından da tatmin edici özelliklere sahiptir.


3D Ayı Saldırısı

3D Macera Oyunları kategorisinin arasında yer verdiğimiz 3D Ayı Saldırısı oyununda, vahşi ayının hayatta kalabilmesi için insanları yakalayıp onlar ile beslenmesini sağlamalısınız. Oyunda ne kadar çok insanla beslenirse o kadar uzun yaşayabilecek olan ayının ayrıca dışkılamasını da sizin sağlamanız gerekiyor




1 Ağustos 2013 Perşembe

3D Uçan Araba

Eğlenceli bir oyun olan 3D Uçan Araba oyununda, istediğiniz tarzdaki hayal ürünü olan arabalarla dolu bir şehrin yoğun trafiğinde aksiyon dolu dakikalarla karşılaşacaksınız. Uçan arabalarla dolu bir şehirde ve trafiğin çok yoğun olduğu bir saatte ters yönden giderek kaza yapmadan ilerlemelisiniz. İyi bir sürücü olmak için çok hızlı hamlelere ve kontrolünü sağlam yapabileceğiniz bir direksiyon yeteneğine ihtiyacınız var.