5 Temmuz 2012 Perşembe

3D Smackdown Oyunu


WWE, en doğru anlamıyla aklımıza gelen amerikan dövüşü smackdown dövüş showu bütün herkesi büyülemiştir. Güçlü ve karizmatik sporcuları olan Smackdown sporcularun güçlü, mücadeleci, komik skeçlerin, güzel bayanların ve popüler kadınların yer aldığı bu WWE Smackdown filminin bire bir aynısının oyununu da çıkarmışlar. Nasıl çıkarmışlar ? diyeceksin. Türklerin aşırı internet oyunlarının üzerine olan yoğunluğu üzerine çıkarılan ve hayranı çok olan dövüş shovunun oyununun da hayranı baya bir yüksek olabilir. Smackdown dövüş shovunun oyununun hayranları oynasın diye kendi sitesine ekliyen 3d oyun sitesi ekibi olarak en güzel Smackdown oyununu sitemizden oynayabilirsiniz.

3D Smackdown oyunu için en güzel oyunların oynanış bakımından olsun, görsellik bakımından olsun en iyi üreticilere sahip olan Miniclip tarafından üretilen ve Masters of Wrestling Türkiye' deki yeni ismiyle WWE Smackdown ve bu oyunun sizler için bulan ve 3oyuncu.com' a ekleye ekibimiz şimdiden silere iyi eğlenceler diler. 3D Smackdown oyunu Türkiye'deki hayranlarından fazla ilgi görmeye başladı bu aralar. Özellikle erkek çocukların hayranlıkla takip ettiği smackdown shovundaki o mükkemler usta hereketleri gören çocuklar gördüğü teknik hareketleri oyuna da yansıtıyor.



Çok iyi olan görsellik özellikleri ile birbirinde farklı bir çok güreşçinin yer aldığı 3D Smackdown oyunundan savaşacağınız karakteri seçerek arenaya çıkabilirsiniz. Arenaya çıktığınız zamandan itibaren tek yapmanız gereken sadece karşı rakibiniz yerle bir edip o ringten birincilikle çıkmalısınız. Amerikan Güreşi ile karşı rakiplernizi yerden kalmasına ve pe etmesini sağlamak için oyunu oynarken klavyede en hızlı performansınızı sergilemelisiniz. Oyunda yenilgi almamak için çok dikkatli ve hırslı olmanız da gerekiyor. Çünkü; arena da yüzlere seyirci karşısında rezil olmalısınız. Ama yenerseniz de karşı rakibinizi seyircilerden tazahurat alabişirsiniz. Oyunda klavyenizin tuşlarını olabildiği kadar hızlı basmalısınız ve çok iyi bir oyun da sergilemelisiniz. 3D Smackdown oyununda eğer şampiyon olmak isterseniz oyunda klavyenizden yardım alarak en iyi vuruşları yapmalısınız.