24 Mayıs 2012 Perşembe

3D Yarış Oyunları


Hız tutkunları size iyi bir haberimiz var. Yarış oyunları oynamak için sabırsızlanıyor musunuz o zaman bu haber sizleri çok sevindirecek. 3D oyuncu ile 3D yarış oyunları keyfine varacaksınız.

3D oyunlar hayatımıza girdiğinden beri çıkmaz oldu artık. Varsa yoksa 3d oyunlar 3 boyutlu oyunlar. Arama motorlarında bile en tepede gösterecebileceğimiz 3d oyunlarını artık 3d oyuncu ile oynayarak zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ayrıca shockwave ve unity oyunlarına erişmeniz içinde kolaylık sağlanmakta. 3D oyuncu ile shockwave ve unity oyunlarına kolayca ulaşmak yine mümkün oluyor.

Oyunların hep bir özelliğinden bahsetmiştik hani sizlere. O özellik, oyunun ne kadar heyecanlı ve ne kadar zevkli olmasıydı. 3D oyunlar ne kadar heyecanlı ise oyun severin oynama zevkini ve keyfini kat be kat arttırmakta. 3D yarış oyunlarda 3D şehir yarışçılarını oynadınız mı ? Heyecan verici olan 3D şehir yarışçıları oyunu ile Porsche, Lamborghini ve Ferrari gibi lüks marka arabalarla sokaklarda ve sokak aralarında yarış sizleri bekliyor.

3D yarış oyunları içerisinde son günlerde çok popüler olan 3D Çöl Rallisi oyunu görsel efektlerin mükemmeliği,oynanış kolaylığı ve oyunun zorluk derecesi tam bir 3D yarış oyunlarında olması gereken özelliklere sahip oyun diyebiliriz. 3D Online Araba Yarışı, 3D Motor Yarışı ve 3D Go Kart gibi ilginç oyunları da oynamak keyfinizin yerine gelmesini sağlayacak.

3D yarış oyunlarına büyük küçük herkesin ilgi göstermesi ve özellikle hız tutkunlarının yoğun ilgisi fark edilir nitelikte. 3D yarış oyunları ile bilgisayar başından kalkmak da mümkün olmayacak. Dikkat bağımlılık yapar. 3D yarış oyunları sizleri bekliyor.

3 Mayıs 2012 Perşembe

3D Savaş Oyunları

3D Savaş Oyunları kategorisi altında topladığımız birbirinden eğlenceli savaş oyunları her geçen gün daha da gelişen teknoloji ile oyun tutkunlarını daha fazla kendine bağlıyor. Aksiyon dolu dakikalar, teröristler, polisler, arabalar, tanklar, silahlar, bazuka ve bombalar ile saatlerce oynayacağınız oyunlarda artık online yani gerçek oyunculara karşı online olarak oyunu oynayabilirsiniz.







3D Savaş Oyunları
3D Online Savaş
3D Counter Strike Oyunu