5 Nisan 2012 Perşembe

3D Araba Oyunları


Büyük küçük her yaşın tutkusudur şu arabalar. Küçüklükten gelen bir hevestir aslında. Arabaya merakı olan herkesin yolu 3d araba oyunlarından geçmiştir. Özellikle erkek çocuklarının arabalara olan merakı 3d araba oyunlarını oynamasına bir işarettir.

Araba oyunları aslında bağımlılık yaratan ve bir o kadar da zevkli mücadelelere tanıklık eden oyunlar arasında gösterebiliriz. İnternet çağında olduğumuzu unutmayarak, araba oyunlarına şöyle bir mazi yaparsak Need For Speed en bilinen araba oyunlarından olduğunu söyleyebiliriz. Ama kullanıcıların indirmeden araba oyunlarını oynamak istemelerini de görmekteyiz. Artık popülerleşmiş hale gelen 3D oyunlar her kategori ‘ de oyunların olmasını sağlıyor.

3 boyutlu oyunlar arasında hız tutkunlarının asla vazgeçemediği 3D araba oyunları oynaması en zevkli oyunlar arasında gösterebiliriz. 3D araba oyunlarını oynarken kendinizi sürücü koltuğunda hissetmeniz size sınırsız eğlencenin ve heyecan verici bir keyfin olacağına tanıklık edebilirsiniz. 3D oyuncu bu yönde sizlere 3D oyunları kolaylık ile sunuyor.

3D araba oyunlarının çeşitliliği de vardır. Sadece normal bir otomobil ile ilerleyip sağ sola dön gibi sınırlamalar söz konusu değildir. 3D oyuncu ile 3D araba oyunlarına baktığımız zaman 3D Online araba yarışı, 3D süper araba yarışı, 3D Nascar 200 Mph ve 3D Polisten kaçma oyunlarını görebiliyoruz. Bu oyunların heyecan derecesi oldukça yüksek. Örneğin, 3D saldırı arabası ile oynarken nasıl heyecanlandığınıza iyi bakın. Çiftçiliği seven kişiler ise 3D süt arabası oyununa bayılacak.

Bu oyunlar ile stres dağıtmak mümkün oluyor . Shockwave ve unity oyunlarında yer aldığı 3D oyuncu ile 3 boyutlu online oyunlar sizleri bekliyor.

4 Nisan 2012 Çarşamba

3D Online Oyunlar


Eski zamanlarda oyunlar günümüzde ki kadar popüler olmasa da yine de biliniyordu. İnsanlar boş zamanlarını değerlendirmek açısından oyunları tercih etmekteydiler. Yine günümüze dönecek olursak oyunlar boş zaman aracı olarak tercih edilmeye devam ediyor. İnternet ‘ in ve bilgisayar kullanımının dünya da ki hızla yayılımı tercih sebepleri arasında. Oyunlardan bahsetmişken, eski zaman oyunlarına bakıyoruz ve şimdi ki oyunlara bakıyoruz fark çok büyük. Görsel, grafik ve daha sayamayacağımız bir sürü özelliğin birden bire yenilenmiş halini görebilmek de oldukça mümkün.

İnternet, artık bir yaşam biçimi bir zaman geçirme boş zamanlarının değerlendirilmesi vs. haline geldi. İnternet kullanıcılarının bilgisayar başından kalkmak istememelerinin en büyük nedeni ise oyunlar. Küçük yaş ve ya büyük yaş artık fark etmiyor, her yaş grubunda ki kimse ne kadar eğlenceli ve keyif verici olduğunu oyunlar sayesinde anlayabiliyor. Son yıllarda da 3D online oyunlarının artık daha yaygın hale gelmesi de buna bir gösterge. Oyun severler artık 3d oyunlar ile oyunların daha zevkli halde olduğunu da söylemekteler.

3D online oyunlar yani 3 boyutlu oyunlar diye tabir ettiğimiz bu oyunlar online olarak oynanabiliyor. İndirmeden oynama seçeneğinin kullanıcılara kolaylık sağlaması da popüler oluşunun bir diğer yüzü aslında. Oyun sektörünün bu denli büyümesi, 3D oyuncuların yaygınlaşmasına da ortak edecek gibi.

3D online oyunlar arasında en çok oynanan oyunlar arasında 3D online araba yarışı ve 3D online futbol oyunlarını söyleyebiliriz. Spor severler bu yönde tercih kullanıyor ancak sadece spor severler için değil tabiî ki de bu 3D online oyunlar. Hala daha oynanılan Counter-Strike oyununun 3D online Counter Strike versiyonunun bulunması ve 3D online şehir savaşçıları oyunlarının olması da savaş oyunları sevenlerin hoşuna gidecek. 3D online zor yarış oyununu da oynamadan asla ve asla geçmeyin.

Shockwave oyunları ile keyifli vakit geçirmenin kolay yolu 3 boyutlu online oyunlardan geçiyor. Bir yandan da unity oyunları ile zamanınızın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

2 Nisan 2012 Pazartesi

3D Transformers

 Efsane çizgi film Transformers'tan esinlenerek yapılan Transformers filminin 3D Unity oyunu ile gerçekçi bir macera oyununa hazır mısınız? 3D Transformers oyununda gerçeğe çok yakın 3 boyutlu bir dünyada decepticonlar ve autobotların savaşına siz de katılın.

Oyun ekran görüntülerini aşağıdan inceleyebilirsiniz






 İlk olarak Bumble Bee ile başlayacağınız oyunda ister araba ister robot olarak ilerleyin ve silahlarınızı kullanarak karşınıza çıkan tüm robotları yokedin. Unity 3D tabanlı transformers oyununda dünyayı kurtarmak için decepticon robotlarının patlatmak üzere olduğu bombaları durdurmak için acele etmelisiniz.

Oyunun sonuna doğru desepticonların güçlü robotu Star Scream ile savaşırken gücünüzün yetmediğini anlıyor ve Autobotların kaptanı olan Optimus Prime'dan yardım istiyor ve onu yönlendirerek savaşıyorsunuz.

3D Transformers oyununa başlamak için aşağıdaki linke tıklayınç
3D Transformers Oyunu Oyna