6 Eylül 2012 Perşembe

3D Giydirme Oyunları ile Eğlenceli Dakikalar Geçirin


İnternet üzerinden oyun oynamak herkesin ilgisini çeker. Çocukların yanı sıra internetten
oyun oynayan yetişkinlerin de sayısı oldukça fazladır. Özellikle internette çok fazla oyun sitelerinin
bulunması ve bu oyun sitelerinde herkesin zevkine, yaşına ve cinsiyetine uygun birçok oyun
kategorisinin de bulunması insanlar için oldukça önemlidir. Böylece oyunların içinden istediklerini
seçip zamanlarını daha eğlenceli bir hale dönüştürebilirler. Çalışan insanlar bile buldukları boş
zamanlarda internetten oyun oynayarak işin stresinden kurtulmaya çalışırlar.

3D Oyunlar gitgide popülerleşirken biz de 3D oyuncu olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.


İnternetteki oyun sitelerinde bulunan giydirme oyunları özellikle kız çocukların ilgisini
çekmektedir. Bu oyunlar sayesinde kız çocukları kıyafetlerin nasıl kombin yapılacağını ve hangi
aksesuarların kullanılacağını daha iyi öğrenirler. 3D giydirme oyunları sayesinde seçtiğiniz bir
karaktere istediğiniz kıyafeti giydirip, istediğiniz aksesuarları takıp daha sonra da makyajını istediğiniz
tarzda yapıp en güzel görünmesini sağlayabilirsiniz. 3D giydirme oyunları özellikle kız çocukların
bıkmadan usanmadan saatlerce oynamak istediği ve oynarken de son derece eğlendiği oyunların
arasında yer almaktadır. Kız çocukların kıyafete ve süslenmeye düşkün olmasından dolayı bu oyun
oldukça sevilmektedir.

3D giydirme oyunları sayesinde çocukların hem renk uyumunu da öğrenmiş olacaklardır. Bu
oyunun sonunda giydirdiğiniz karakterin en yüksek puanı almasını sağlamalısınız. Seçtiğiniz karakterin
giydirme konusunun dışında saç ve makyajla da en güzel olmasını sağlamanız gerekmektedir. Bu
oyunu oynarken oldukça çok eğleneceksiniz çünkü giydirdiğiniz karakterlerin en güzel olması sizi daha
da oyun oynamaya teşvik edecektir.

28 Ağustos 2012 Salı

3D Grand Prix

Gün geçtikçe oyun sektoründe ilerleyen 3doyuncu ekibimiz sizler için en güzel, oynanış bakımında ve görsellik bakımından en güzel oyunları eklemeye çalışıyor.Güzel bir oyun bulan 3D Oyuncu ekibimiz sizler için 3d Araba Yarışı kategorisinde yer alan ve adı 3D Grand Prix oyunla sizin ekranlarınızın karşısındayız. Ülkemizde genellikle yarış pisti bulunan Formula 1 yarış turnuvası olan Grand Prix İstanbul Park' tan sonra şimdi de 3Doyuncu.com adresinde. Süper görsel efektleri ve oynanış rahatlığı bakımından 3D Grand Prix oyununda Formula 1, Karting, Formula 3 gibi yarış türlerinde pilotluk yapabilirsiniz ve bütün turnuvalara katılabilirsiniz.

Vodafone ve Mobil 1 gibi büyük firmaların sponsoru olduğu 3D Grand Prix yarışı oyununda en iyi yarış pilotu olmak için gerçek bir sürüş göstermeye çalışmalısınız. Yarışları birinci tamamlamakla kalmayıp en kısa sürede tamamlamak için biraz çabalamalısınız. Mobil 1 Racing Academy adındaki Vodafone ve Mobil 1 ortaklığı ile hazırlanan Unity 3D tabanlı oyunda saatlerce yarışarak rekordan rekora koşun.

5 Temmuz 2012 Perşembe

3D Smackdown Oyunu


WWE, en doğru anlamıyla aklımıza gelen amerikan dövüşü smackdown dövüş showu bütün herkesi büyülemiştir. Güçlü ve karizmatik sporcuları olan Smackdown sporcularun güçlü, mücadeleci, komik skeçlerin, güzel bayanların ve popüler kadınların yer aldığı bu WWE Smackdown filminin bire bir aynısının oyununu da çıkarmışlar. Nasıl çıkarmışlar ? diyeceksin. Türklerin aşırı internet oyunlarının üzerine olan yoğunluğu üzerine çıkarılan ve hayranı çok olan dövüş shovunun oyununun da hayranı baya bir yüksek olabilir. Smackdown dövüş shovunun oyununun hayranları oynasın diye kendi sitesine ekliyen 3d oyun sitesi ekibi olarak en güzel Smackdown oyununu sitemizden oynayabilirsiniz.

3D Smackdown oyunu için en güzel oyunların oynanış bakımından olsun, görsellik bakımından olsun en iyi üreticilere sahip olan Miniclip tarafından üretilen ve Masters of Wrestling Türkiye' deki yeni ismiyle WWE Smackdown ve bu oyunun sizler için bulan ve 3oyuncu.com' a ekleye ekibimiz şimdiden silere iyi eğlenceler diler. 3D Smackdown oyunu Türkiye'deki hayranlarından fazla ilgi görmeye başladı bu aralar. Özellikle erkek çocukların hayranlıkla takip ettiği smackdown shovundaki o mükkemler usta hereketleri gören çocuklar gördüğü teknik hareketleri oyuna da yansıtıyor.



Çok iyi olan görsellik özellikleri ile birbirinde farklı bir çok güreşçinin yer aldığı 3D Smackdown oyunundan savaşacağınız karakteri seçerek arenaya çıkabilirsiniz. Arenaya çıktığınız zamandan itibaren tek yapmanız gereken sadece karşı rakibiniz yerle bir edip o ringten birincilikle çıkmalısınız. Amerikan Güreşi ile karşı rakiplernizi yerden kalmasına ve pe etmesini sağlamak için oyunu oynarken klavyede en hızlı performansınızı sergilemelisiniz. Oyunda yenilgi almamak için çok dikkatli ve hırslı olmanız da gerekiyor. Çünkü; arena da yüzlere seyirci karşısında rezil olmalısınız. Ama yenerseniz de karşı rakibinizi seyircilerden tazahurat alabişirsiniz. Oyunda klavyenizin tuşlarını olabildiği kadar hızlı basmalısınız ve çok iyi bir oyun da sergilemelisiniz. 3D Smackdown oyununda eğer şampiyon olmak isterseniz oyunda klavyenizden yardım alarak en iyi vuruşları yapmalısınız.

24 Mayıs 2012 Perşembe

3D Yarış Oyunları


Hız tutkunları size iyi bir haberimiz var. Yarış oyunları oynamak için sabırsızlanıyor musunuz o zaman bu haber sizleri çok sevindirecek. 3D oyuncu ile 3D yarış oyunları keyfine varacaksınız.

3D oyunlar hayatımıza girdiğinden beri çıkmaz oldu artık. Varsa yoksa 3d oyunlar 3 boyutlu oyunlar. Arama motorlarında bile en tepede gösterecebileceğimiz 3d oyunlarını artık 3d oyuncu ile oynayarak zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ayrıca shockwave ve unity oyunlarına erişmeniz içinde kolaylık sağlanmakta. 3D oyuncu ile shockwave ve unity oyunlarına kolayca ulaşmak yine mümkün oluyor.

Oyunların hep bir özelliğinden bahsetmiştik hani sizlere. O özellik, oyunun ne kadar heyecanlı ve ne kadar zevkli olmasıydı. 3D oyunlar ne kadar heyecanlı ise oyun severin oynama zevkini ve keyfini kat be kat arttırmakta. 3D yarış oyunlarda 3D şehir yarışçılarını oynadınız mı ? Heyecan verici olan 3D şehir yarışçıları oyunu ile Porsche, Lamborghini ve Ferrari gibi lüks marka arabalarla sokaklarda ve sokak aralarında yarış sizleri bekliyor.

3D yarış oyunları içerisinde son günlerde çok popüler olan 3D Çöl Rallisi oyunu görsel efektlerin mükemmeliği,oynanış kolaylığı ve oyunun zorluk derecesi tam bir 3D yarış oyunlarında olması gereken özelliklere sahip oyun diyebiliriz. 3D Online Araba Yarışı, 3D Motor Yarışı ve 3D Go Kart gibi ilginç oyunları da oynamak keyfinizin yerine gelmesini sağlayacak.

3D yarış oyunlarına büyük küçük herkesin ilgi göstermesi ve özellikle hız tutkunlarının yoğun ilgisi fark edilir nitelikte. 3D yarış oyunları ile bilgisayar başından kalkmak da mümkün olmayacak. Dikkat bağımlılık yapar. 3D yarış oyunları sizleri bekliyor.

3 Mayıs 2012 Perşembe

3D Savaş Oyunları

3D Savaş Oyunları kategorisi altında topladığımız birbirinden eğlenceli savaş oyunları her geçen gün daha da gelişen teknoloji ile oyun tutkunlarını daha fazla kendine bağlıyor. Aksiyon dolu dakikalar, teröristler, polisler, arabalar, tanklar, silahlar, bazuka ve bombalar ile saatlerce oynayacağınız oyunlarda artık online yani gerçek oyunculara karşı online olarak oyunu oynayabilirsiniz.







3D Savaş Oyunları
3D Online Savaş
3D Counter Strike Oyunu






5 Nisan 2012 Perşembe

3D Araba Oyunları


Büyük küçük her yaşın tutkusudur şu arabalar. Küçüklükten gelen bir hevestir aslında. Arabaya merakı olan herkesin yolu 3d araba oyunlarından geçmiştir. Özellikle erkek çocuklarının arabalara olan merakı 3d araba oyunlarını oynamasına bir işarettir.

Araba oyunları aslında bağımlılık yaratan ve bir o kadar da zevkli mücadelelere tanıklık eden oyunlar arasında gösterebiliriz. İnternet çağında olduğumuzu unutmayarak, araba oyunlarına şöyle bir mazi yaparsak Need For Speed en bilinen araba oyunlarından olduğunu söyleyebiliriz. Ama kullanıcıların indirmeden araba oyunlarını oynamak istemelerini de görmekteyiz. Artık popülerleşmiş hale gelen 3D oyunlar her kategori ‘ de oyunların olmasını sağlıyor.

3 boyutlu oyunlar arasında hız tutkunlarının asla vazgeçemediği 3D araba oyunları oynaması en zevkli oyunlar arasında gösterebiliriz. 3D araba oyunlarını oynarken kendinizi sürücü koltuğunda hissetmeniz size sınırsız eğlencenin ve heyecan verici bir keyfin olacağına tanıklık edebilirsiniz. 3D oyuncu bu yönde sizlere 3D oyunları kolaylık ile sunuyor.

3D araba oyunlarının çeşitliliği de vardır. Sadece normal bir otomobil ile ilerleyip sağ sola dön gibi sınırlamalar söz konusu değildir. 3D oyuncu ile 3D araba oyunlarına baktığımız zaman 3D Online araba yarışı, 3D süper araba yarışı, 3D Nascar 200 Mph ve 3D Polisten kaçma oyunlarını görebiliyoruz. Bu oyunların heyecan derecesi oldukça yüksek. Örneğin, 3D saldırı arabası ile oynarken nasıl heyecanlandığınıza iyi bakın. Çiftçiliği seven kişiler ise 3D süt arabası oyununa bayılacak.

Bu oyunlar ile stres dağıtmak mümkün oluyor . Shockwave ve unity oyunlarında yer aldığı 3D oyuncu ile 3 boyutlu online oyunlar sizleri bekliyor.

4 Nisan 2012 Çarşamba

3D Online Oyunlar


Eski zamanlarda oyunlar günümüzde ki kadar popüler olmasa da yine de biliniyordu. İnsanlar boş zamanlarını değerlendirmek açısından oyunları tercih etmekteydiler. Yine günümüze dönecek olursak oyunlar boş zaman aracı olarak tercih edilmeye devam ediyor. İnternet ‘ in ve bilgisayar kullanımının dünya da ki hızla yayılımı tercih sebepleri arasında. Oyunlardan bahsetmişken, eski zaman oyunlarına bakıyoruz ve şimdi ki oyunlara bakıyoruz fark çok büyük. Görsel, grafik ve daha sayamayacağımız bir sürü özelliğin birden bire yenilenmiş halini görebilmek de oldukça mümkün.

İnternet, artık bir yaşam biçimi bir zaman geçirme boş zamanlarının değerlendirilmesi vs. haline geldi. İnternet kullanıcılarının bilgisayar başından kalkmak istememelerinin en büyük nedeni ise oyunlar. Küçük yaş ve ya büyük yaş artık fark etmiyor, her yaş grubunda ki kimse ne kadar eğlenceli ve keyif verici olduğunu oyunlar sayesinde anlayabiliyor. Son yıllarda da 3D online oyunlarının artık daha yaygın hale gelmesi de buna bir gösterge. Oyun severler artık 3d oyunlar ile oyunların daha zevkli halde olduğunu da söylemekteler.

3D online oyunlar yani 3 boyutlu oyunlar diye tabir ettiğimiz bu oyunlar online olarak oynanabiliyor. İndirmeden oynama seçeneğinin kullanıcılara kolaylık sağlaması da popüler oluşunun bir diğer yüzü aslında. Oyun sektörünün bu denli büyümesi, 3D oyuncuların yaygınlaşmasına da ortak edecek gibi.

3D online oyunlar arasında en çok oynanan oyunlar arasında 3D online araba yarışı ve 3D online futbol oyunlarını söyleyebiliriz. Spor severler bu yönde tercih kullanıyor ancak sadece spor severler için değil tabiî ki de bu 3D online oyunlar. Hala daha oynanılan Counter-Strike oyununun 3D online Counter Strike versiyonunun bulunması ve 3D online şehir savaşçıları oyunlarının olması da savaş oyunları sevenlerin hoşuna gidecek. 3D online zor yarış oyununu da oynamadan asla ve asla geçmeyin.

Shockwave oyunları ile keyifli vakit geçirmenin kolay yolu 3 boyutlu online oyunlardan geçiyor. Bir yandan da unity oyunları ile zamanınızın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

2 Nisan 2012 Pazartesi

3D Transformers

 Efsane çizgi film Transformers'tan esinlenerek yapılan Transformers filminin 3D Unity oyunu ile gerçekçi bir macera oyununa hazır mısınız? 3D Transformers oyununda gerçeğe çok yakın 3 boyutlu bir dünyada decepticonlar ve autobotların savaşına siz de katılın.

Oyun ekran görüntülerini aşağıdan inceleyebilirsiniz






 İlk olarak Bumble Bee ile başlayacağınız oyunda ister araba ister robot olarak ilerleyin ve silahlarınızı kullanarak karşınıza çıkan tüm robotları yokedin. Unity 3D tabanlı transformers oyununda dünyayı kurtarmak için decepticon robotlarının patlatmak üzere olduğu bombaları durdurmak için acele etmelisiniz.

Oyunun sonuna doğru desepticonların güçlü robotu Star Scream ile savaşırken gücünüzün yetmediğini anlıyor ve Autobotların kaptanı olan Optimus Prime'dan yardım istiyor ve onu yönlendirerek savaşıyorsunuz.

3D Transformers oyununa başlamak için aşağıdaki linke tıklayınç
3D Transformers Oyunu Oyna